כבר חמישים שנה עברו מאז פיתחה חברת מיליפור את הטכנולוגיה לבדיקות סטריליות במערכת סגורהומאז החברה ממשיכה להשתפר ולהתחדש כל העת. בשנת 2018 הושקו הקיטים החדשים Steritest Neoבקיטים אלו הוכנסו מספר שידרוגים משמעותיים ובניהם:
השיפור האחרון שנכנס לאחרונה הוא הוספת אביזר חיתוך הצינורות בתום הבדיקה לפני ההכנסה לאינקובטורשיפור זה במהותו חוסך את הצורך בהכנסת מספריים לסביבת העבודה הסטרילית שלכם ובכך מונע אפשרות של זיהום שמקורו במספריים. חידוש זה יוטמע בערכות הקיימות ללא שינוי במק"ט וללא צורך בוולידציה מחודשת של הקיטים
כיצד משתמשים באביזר החדש ?
לאחר שלב מילוי הקניסטרים במדיות השונות,פתיחת ראש המשאבה והשוואת הלחצים.סגרו את הקליפסים האדומים והלבנים הקרובים לקניסטריםוהסירו את הצינורות מראש המשאבה
העבירו את התופסן עם סכין החיתוך אל האזור הקרוב לקליפסים האדומים והלבנים,בחרו אזור נטול טיפות, בסביבות 3 ס"מ מהקליפסים הצבעוניים.לחצו בחוזקה על החותך עד לחיתוך מלא של הצינורות כמודגם בתמונהכששני הצינורות יחתכו ביחד החותך עצמו ישאר על צנרת הערכה שנזרקת בסיום השימוש בה.
כופפו את הצינורות והלבישו אותם על ארובת צינור האיוורור של הקניסטריםזרקו את שאריות הערכה לאשפהוהכניסו את הקניסטרים המלאים במדיות אל תוך האינקובטור ל 14 יום.
לינק לרכישה מהירה: TZHACA210
במידה ומתעוררות שאלות על השימוש במוצר
אשמח לעומד לרשותכם
אורי חזוםמנהל תחום ביומוניטורינגטלפון 054-2478797מייל [email protected]מחבר המאמר, אורי חזום, בוגר לימודי הנדסאי ביוטכנולוגיה וכימיה במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה• את לימודי ההשלמה לתואר מהנדס ביוטכנולוגיה וכימיה B.Tech ביצע אורי באוניברסיטת אריאל, ואת התואר השני, מוסמך במדעי הרפואה בתחום תורשת האדם ורפואה מולקולרית ביצע באוניברסיטת תל אביב• עבודת התזה נערכה בהנחייתה של פרופסור שקלאי מהמחלקה לתורשת האדם ורפואה מולקולרית, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר, אוניברסיטת ת"א, בנושא "The effect of low oxygen environment on muscle cells". שימוש במודלים המתבססים על עבודה עם תרביות תאים ובעלי חיים.בתקופת התזה אורי היה שותף למחקר נוסף עבור המחלקה לניתוחי חזה, ביה"ח אסף הרופא, צריפין, בנושא "Pulmonary alveolo-capillary pore diameter after lung resection in rats". בה פיתח מודל לאנליזה של קוטר נקבים הנוצרים כתוצאה מניתוחי ריאה.• לאורי נסיון של שנתיים בתור מהנדס תהליכי תסיסה בחברת אינסייט, חברת מו"פ ביוטכנולוגי, פארק המדע רחובות. תפקיד בו היה אחראי על בניית קונסטרוקטים המקודדים לייצור חלבונים רקומביננטים שונים, שיבוטם במערכות ביטוי שונות, התאמת תהליך תסיסה וכן פיתוח תהליכי הפרדה וניקוי ראשוניים של חלבונים.• בשנת 2010 הצטרף אורי לחברת מרקורי לתפקיד Tech Support בו נתן מענה לפניות ושאלות לגבי מוצרי MERCK השונים. בשנת 2012 בזמן האינטגרציה בין חברת MERCK לחברת MILLIPORE קיבל אורי את תחום ניהול מוצרי מיקרוביולוגיה, במסגרת תפקיד זה השתתף אורי במגוון קורסים והכשרות וכן התמקצע בתחום הוולידציה והוכשר למתן שירותי וולידציה באתר עבור מגוון מוצרי מיקרוביולוגיה של חברת MERCK.